Jak zahrádkář vypadá, popis

    Zdravím, tak je konec! Je přesněji konec úžasných, nezapomenutelných a teplých prázdnin, ale zároveň je zde poslední příspěvek o zahrádkáři. Nejde už ani o povídku, ale o popis, který bůhví, proč, jsem napsal jako samostatnou část.

    Série o zahrádkářovi patří k mým prvním a hlavně oblíbeným povídkám. Což už jsem ostatně několikrát řekl, takže jsem velice rád, že můžou být součástí tohoto blogu. A my se uvidíme zase u nějaké jiné tvorby.

Jak zahrádkář vypadá?

    Náš zahrádkář nosí hnědé rozcuchané vlasy a na jeho čele se rýsují tři velké protáhlé čáry. Pak každý pozná, jak je naštvaný. Má i rozcuchané obočí, pod kterým se ale skrývají modré zářivé oči. Pod nimi trčí velký pihatý nos. Nad jeho popraskanou pusou se skrývá neučesaný hnědý knír. Zahrádkářův krk je středně velký, takže může přijímat hodně potravy. Dlouhé ruce napomáhají efektivnímu plevelení. Ramena jsou zakrytá bílým zapoceným tričkem. Na něm se smějí modré montérky s kšandami, krásně ladí s očima. Montérky slouží i jako tepláky, musí být špinavé od hlíny. Boty nosí černé s oranžovými proužky a tmavými tkaničkami, které se pořád rozvazují.

 

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Proslov

Nedělní básnička pro radost #04 - Ráno

Nedělní básnička pro radost #05 - Statný býk